Aankomende uitzendingen

Hieronder vindt u een overzicht van alle aankomende uitzendingen van MT in the City en MT aan Tafel.

ONZE AGENDA

Alles
  • Alles
  • MT aan Tafel
  • MT in the City

MT in the City – S2 – Afl. 2 – Mechelen

MT in the City strijkt ook dit jaar weer neer in tal van Vlaamse steden. Deze keer reizen we af naar het hart van Vlaanderen: Mechelen. We gaan in gesprek met het stadsbestuur, en laten hen de speerpunten en troeven van de stad toelichten. We bezoeken ook enkele vooraanstaande bedrijven die de stad mee op de kaart zetten.


Uitzenddatum: 27-feb-2021

MT aan Tafel – S2 – Afl. 2 – Digitalisering

Hoe blijf je als onderneming relevant in een digitale wereld die razendsnel evolueert? Hol je als bedrijf achter de feiten aan als je niet op de digitale trein springt? Een interessant onderwerp dus om onder de loep te nemen. Dat doen we samen rond onze tafel met drie bedrijven die thuis zijn in de wereld van bits en bytes.


Uitzenddatum: 06-mrt-2021

MT aan Tafel – S2 – Afl. 3 – Innovatie

“Stilstaan is achteruit gaan”: een torenhoog cliché, of gewoon doodnormale bedrijfslogica? We willen van onze ondernemers en bedrijfsleiders aan tafel graag te weten komen hoe zij aankijken tegen innovatie. Wat houdt hen bezig? Zien ze innovatie als een doel op zich? En welke innovatieve trends zijn er vandaag vast te stellen in het Vlaamse bedrijfsleven? Dat, en nog veel meer, is te horen in deze innovatieve aflevering van MT aan Tafel.


Uitzenddatum: 13-mrt-2021

MT aan Tafel – S2 – Afl. 4 – Duurzaamheid

Klimaatverandering is één van de grootste uitdagingen van deze tijd, en daarin speelt ook het bedrijfsleven een cruciale rol. Hoogtijd dus dat we het aan tafel hebben over het thema ‘duurzaamheid’, en welke rol bedrijven kunnen spelen in een transitie richting duurzame bedrijfsvoering. Hoe pak je zo’n transitie aan als bedrijf? Wat zijn de voordelen, en hoe ga je om met de nadelen? We horen het graag van bedrijfsleiders met praktijkervaring.


Uitzenddatum: 10-apr-2021