Ook deze week doet MT in de Regio een Vlaamse stad aan. Deze keer zijn we te gast in Leuven, de Innovatiehoofdstad van 2020. Leuven plaatste zich zo in een illuster rijtje met wereldsteden als Barcelona, Parijs en Amsterdam.

Burgemeester Mohamed Ridouani ontvangt ons met open armen, en legt uit waarom Leuven tot ‘Innovatiehoofdstad 2020’ werd gekroond. En welke plaats is daar beter voor geschikt dan het oude industriële hart van Leuven? Het verleden ontmoet de toekomst, dit weekend op Kanaal Z.

·      We gaan langs bij iconische bedrijven als AB InBev, de thuisbasis van het wereldvermaarde pilsmerk Stella Artois.

·      Samen slim ondernemen? SBB Accountants & Adviseurs toont ons hoe zij het doen, met behulp van innovatieve digitale tools.

·      Cronos brengt technologie, creativiteit en business samen, en biedt slimme high-tech oplossingen aan voor ondernemingen. Benieuwd welke rol artificiële intelligentie kan spelen?

·      Leuven heeft niet alleen zijn universiteit, maar ook het Universitair Ziekenhuis. De spin-off Hospital Logistics toont ons achter de schermen de bevoorrading van het UZ.

·      Oplossen van complexe computervisie en deep learning? Klinkt cryptisch allemaal, maar Vision++ leert er ons alles over. 

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.