Uitzending Gemist

MT-TV produceert zakelijke tv-programma’s die ondernemers inspireren, informeren en bijeenbrengen. Bekijk hier alle afleveringen van MT in the City en MT aan Tafel terug.

Alles
  • Alles
  • MT aan Tafel
  • MT in the City

MT in the City – S2 – Afl. 9 – Brussel

Uitzenddatum: 17-jul-2021

In deze aflevering van MT in the City bezoeken we Brussel. We gaan langs bij Immobel, Candor, BBF, Belgomeals, Cubis Solutions, Fintech, 33reasons, OkiOki, bit4you en Monizze.

MT in the City – S2 – Afl. 8 – Oostende

Uitzenddatum: 10-jul-2021

In deze aflevering van MT in the City bezoeken we de stad Oostende. Herr Seele toont zijn atelier en liefde voor de stad én we gaan langs bij AZ Damiaan, Luchthaven Oostende, BCUBE en Agence Vanbeckevoort.

MT in the City – S2 – Afl. 7 – Gent

Uitzenddatum: 26-jun-2021

In de aflevering van MT in the City bezoeken we de stad Gent! We maken kennis met de sociaal-economische troeven van de stad en gaan langs bij Stora Enso Langerbrugge, Heylen Warehouses, Evolta Engineers & Architects, MeetDistrict, AcademicLabs en A.B.A. Factoring.

 

MT in the City – S2 – Afl. 6 – Antwerpen – Deel 2

Uitzenddatum: 19-jun-2021

In deze aflevering (deel twee van MT in the City – Antwerpen) vertelt Peter Wouters, Antwerps schepen voor diamant, ons meer over de stad en we gaan langs bij Bonas Group, Diflexmo en Argenta België.

MT in the City – S2 – Afl. 5 – Antwerpen – Deel 1

Uitzenddatum: 22-mei-2021

Deze aflevering is MT in the City voor een tweede keer dit seizoen te gast in Antwerpen. We ontdekken waarom de stad op meerdere vlakken op de wereldkaart staat.

We spreken met Inge Onsea, medeoprichter en creatief directeur van Essentiel Antwerp, over Antwerpen als modehoofdstad en gaan langs bij HB Antwerp, Vanguard Logistics, Lloyd’s Register en Accountancy KAVA.

MT aan Tafel – S2 – Afl. 4

Uitzenddatum: 15-mei-2021

In de vierde aflevering van dit seizoen van MT aan Tafel hebben we het over innovatie en de rol van leiderschap daarbij.

Dat doen we met deze gasten: Daphne Aers, CEO van TNS Food uit Eeklo, Wim Martens, CEO van G&P Quality Management, en Timothy de Leeuw, Innovation Advisor bij Venture Campus.
En deze aflevering zijn we ook in het interessante gezelschap van Gianni Sennesael, onze Business Director bij MT.be.

MT in the City – S2 – Afl. 4 – Aalst

Uitzenddatum: 08-mei-2021

MT in the City komt in deze aflevering voor de derde keer langs in de provincie Oost-Vlaanderen. Deze keer is Aalst aan de beurt. Niet zomaar een stad, maar één van de snelst groeiende centrumsteden van Vlaanderen! Welke uitdagingen en opportuniteiten dat met zich meebrengt, horen we van burgemeester Christoph D’Haese.

We gaan langs bij drie toonaangevende bedrijven in de stad, namelijk: Dender Development, Becton Dickinson en Tereos Aalst.

MT in the City – S2 – Afl. 3 – Ronse

Uitzenddatum: 24-apr-2021

In deze aflevering brengt MT in the City een verrassend bezoek aan de stad Ronse, gelegen in het hart van de Vlaamse Ardennen! We praten onder meer met burgemeester Luc Dupont, die ons vertelt over het rijke industriële verleden van Ronse, maar ook over de bruisende en innovatieve toekomstvisie van de stad.

Cynthia gaat ook deze aflevering weer langs bij enkele boeiende en innovatieve bedrijven: Incoplas, TIO3 – Event & Business Center Ronse, CMC en Kentucky Horsewear.

MT aan Tafel – S2 – Afl. 3

Uitzenddatum: 17-apr-2021

In de derde aflevering van dit seizoen van MT aan Tafel gaan we met twee bedrijfsleiders in gesprek over hoe digitalisering hun dagdagelijkse bedrijfsvoering stuurt en doet evolueren, vandaag meer dan ooit tevoren.
Te gast zijn: Tony Zadnikar, Senior Vice President van Total Safety en Geert Claerhout, stichter van CCE Claerhout Computer Engineering.

MT aan Tafel – S2 – Afl. 2

Uitzenddatum: 06-mrt-2021

In de tweede aflevering van dit seizoen van MT aan Tafel gaan we deze aflevering volledig de digitale toer op. En dat doen we ook deze keer in het bijzijn van enkele experten ter zake. Aan de tafel schuiven aan:

Steven Pauwels, CEO van Roolit, een Mechels softwarebedrijf met een sterke specialisatie in beheersoplossingen rond mobiliteit en het automatiseren van administratieve processen. Robert van der Eijk, Executive Vice President van Capgemini. Tevens is hij Managing Director van de consultancyafdeling van Capgemini Invent in België, dat bedrijven bijstaat in hun digitale transformatie: van strategie tot implementatie. Philippe Lamaire is mede-CEO van het Poperingse familiebedrijf UnitronGroup, dat elektronische apparatuur ontwikkelt én produceert voor de telecomsector. Ze zijn wereldwijd marktleider voor een aantal technologieën binnen de sector.

sam-mcghee-KieCLNzKoBo-unsplash-2

Interesse om deel te nemen aan één van onze tv-programma’s?

Social media